صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۱۰ درصد معتادین کشور بانوان هستند

کد خبر: ۷۰۱۰۲۰
| |
2546 بازدید
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ۱۰ درصد معتادین کشور بانوان هستند.

شهیندخت مولاوردی، در حاشیه افتتاح مرکز بهبود و بازخوانی بانوان با اختلال مصرف مواد مخدر « مهر مادر» در منطقه سیاه سنگ شهرستان پردیس در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که بانوان، ۱۰ درصد معتادین کل کشور را تشکیل می دهند، افزود: هم برای پیشگیری و درمان این بانوان نیاز به توسعه چنین مراکزی داریم.

وی افزود: با مشارکت سازمان های مردم نهاد و با رویکرد اجتماع محور سازمان بهزیستی، امیدواریم شاهد توسعه این مراکز به ویژه مراکز مراقبت های بعد از خروج از مراکز درمان و یا مراکز میان راهی باشیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: مراکز میان راهی نقش مهمی بر عدم بازگشت این افرادی که درمان شده اند، دارند.

وی با تاکید بر همراهی همه نهادهای دخیل در درمان و پیشگیری اعتیاد بانوان در توسعه این مراکز پیشگیری، درمانی و میان راهی گفت: بانوان نقش عمده ای در تحکیم بنیان خانواده دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار