صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تشدید تدابیر امنیتی در مراکز عمومی لندن

پلیس لندن از تشدید تدابیر امنیتی در این شهر پس از حمله تروریستی شب گذشته خبر داده است.
کد خبر: ۷۰۰۶۴۲
| |
2416 بازدید
پلیس لندن از تشدید تدابیر امنیتی در این شهر پس از حمله تروریستی شب گذشته خبر داده است.
 

به گزارش فارس، «مارک رولی» دستیار کمیسیونر پلیس لندن اعلام کرد که پلیس بریتانیا تدابیر امنیتی در لندن را پس از از حمله تروریستی اخیر در پل لندن تشدید می‌کند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، مارک رولی یکشنبه شب به وقت لندن (بامداد دوشنبه) تأکید کرد: «مردم می‌توانند انتظار داشته باشند که پلیس بیشتری را هم به صورت مسلح و هم در قالب افسران غیرمسلح در سطح شهر شاهد باشند.»

وی افزود: «برنامه‌های امنیتی و برقراری نظم نیروهای پلیس لندن در حال بازنگری است. مردم از این پس شاهد افزایش اقدامات فیزیکی به منظور حفظ امنیت و ایمنی در پل لندن خواهند بود».

شب گذشته سه مهاجم سوار بر یک خودروی ون با سرعت بسیار زیاد به سمت عابران پیاده روی پل لندن هجوم برده و پس از آن از خودرو پیاده شده و با چاقو به سمت مردم حمله ور می‌شوند. در نهایت مهاجمان به ضرب گلوله پلیس از پای در می‌آیند.

از سوی دیگر ساعاتی پس از این حمله، اسکاتلندیارد اعلام کرد نیروهای امنیتی مشغول مقابله با یک حادثه امنیتی دیگر در مرکز خرید نزدیک پل لندن هستند. در این رابطه، شبکه «سی‌ان‌ان» گزارش کرد که 2 نفر با چاقو وارد رستورانی در این مرکز خرید شده و چند نفر را زخمی کردند.

در این حوادث دست‌کم 7 نفر کشته و بیش از 48 نفر زخمی شده‌اند و گروه تروریستی داعش اعلام کرده که مسئولیت این حملات را برعهده گرفته است.

پلیس انگلیس تا کنون 12 نفر را شامل 4 زن به اتهام همکاری در این حملات تروریستی دستگیر کرده است.

اخبار منتشر شده تا این لحظه از این امر حکایت دارد که دو نفر از قربانیان این حوادث، یک تبعه فرانسوی، یک تبعه کانادایی بوده‌اند. نام قربانی کانادایی این حادثه «کریسی آرکیبالد» عنوان شده است. علاوه براین اعلام شد که یک تبعه اسپانیایی نیز در میان زخمی شدگان این حملات بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار