صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مقام پاکستانی: عضو هیچ ائتلافی علیه ایران نیستیم

ممکمیسیونر عالی پاکستان در هند با تأکید بر روابط حسنه میان تهران و اسلام‌آباد، مخالفت خود را با اظهارات مطرح‌شده در نشست ریاض درباره «انزوای» ایران، اعلام کرد.
کد خبر: ۷۰۰۴۴۱
| |
5157 بازدید
باشگاه خبرنگاران نوشت: ممکمیسیونر عالی پاکستان در هند با تأکید بر روابط حسنه میان تهران و اسلام‌آباد، مخالفت خود را با اظهارات مطرح‌شده در نشست ریاض درباره «انزوای» ایران، اعلام کرد.

«عبد البسیط»، کمیسیونر عالی پاکستان در هند، امروز (شنبه) در گفت و گو با شبکه تلویزیونی هند، با تأکید بر روابط حسنه میان تهران و اسلام‌آباد، مخالفت خود را با اظهارات مطرح‌شده در نشست اسلامی-آمریکایی ریاض درباره «انزوای» ایران، اعلام کرد.

عبد البسیط درخصوص ائتلاف سعودی اظهار داشت: ایران و پاکستان روابط بسیار خوبی دارند ... ما جزئی از ائتلاف نظامی [به اصطلاح] ضدتروریستی هستیم و در هیچ‌گونه ائتلافی علیه کشورهای دیگر حضور نداریم.

کمیسیونر عالی پاکستان در هند همچنین اظهار داشت: روابط پاکستان با عربستان و دیگر کشورهای حوزه [خلیج] فارس اهمیت زیادی برای این کشور دارد. روابط با ایران نیز از درجه اهمیت یکسانی برخوردار است. پاکستان در این خصوص از هیچ یک از طرفین طرفداری نمی‌کند.

عبدالبسیط همچنین اعلام کرد کشورش برای میانجی‌گری میان ایران و عربستان در صورت نیاز، آمادگی دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟