میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کمک FBI به حل پرونده هک خبرگزاری قطر

یک منبع آگاه قطری از همکاری مسئولان اف بی آی با مقامات این کشور برای تحقیق در خصوص حمله سایبری به خبرگزاری رسمی قطر خبر داد.
کد خبر: ۷۰۰۲۵۵
| |
5091 بازدید
یک منبع آگاه قطری از همکاری مسئولان اف بی آی با مقامات این کشور برای تحقیق در خصوص حمله سایبری به خبرگزاری رسمی قطر خبر داد.
 
به گزارش ایسنا، خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع قطری رسمی عنوان داشت که بازپرسان دفتر تحقیقات فدرال آمریکا(FBI) به مسئولان قطری برای بررسی مساله هک سایت خبرگزاری رسمی قطر کمک می کنند.
 
این منبع مذکور که در جریان این پرونده است عنوان داشت که قطر از آمریکایی‌ها خواسته تا در این خصوص به دوحه کمک کنند و یک گروه از اف بی آی از روز جمعه گذشته وارد دوحه شده و در این زمینه با وزارت کشور قطر همکاری می‌کند.
 
بر اساس گفته‌های این منبع دو کشور دیگر که هویت آنها مشخص نیست در خصوص این پرونده با قطر همکاری می‌کنند و پیش بینی می‌شود که نتایج آن طی هفته آتی اعلام شود.
 
مقامات قطر اعلام کرده بودند که بعد از وقوع یک حمله سایبری علیه خبرگزاری رسمی این کشور وانتساب سخنانی به امیر قطر که باعث به وجود آمدن تنش با کشورهای حوزه خلیج فارس شد مسئولان ذیربط تحقیقات لازم در این خصوص را آغاز کردند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات