ته چین؛

طرز تهیه بولگاگی کره‌ای

کد خبر: ۷۰۰۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۲ 02 June 2017
تعداد بازدید : 291
 
مواد اولیه:
نیم کیلوگرم گوشت گوساله
یک چهارم پیمانه سس سویا
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
دو قاشق غذاخوری عسل
یک قاشق چای‌خوری روغن کنجد
سه حبه سیر له شده
دو ساقه پیازچه
یک عدد هویج
فلفل سیاه خورد شده
یک قاشق چای‌خوری دانه کنجد
بازدید 6378
بولگاگی کره‌ای خوراک خورشتی خوشمزه‌ای است که در شبه جزیره کره پخت می‌شود. با ما همراه باشید تا دستور پخت این خوراک خوشمزه را ببینید.
اشتراک گذاری