تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 201
کد خبر:۷۰۰۰۷۴
کد خبر:۷۰۰۰۷۴
7893 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه سس آلفردو

سس آلفردو نوعی سس ایتالیایی است که از خامه پر چرب، پنیر پارمیسان، کره و فلفل تهیه می‌گردد. این سس را آلفردو دی للیلو در سال 1914 اولین بار برای همسر حامله‌اش که سس‌های سنگین گوجه فرنگی برایش مناسب نبود کرد. این سس را می‌توان با پاستا، سبزیجات و تقریبا هر چیز دیگری سرو کرد. طرز تهیه سس آلفردو را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟