ته چین؛

طرز تهیه سالمون گریل شده دودی

کد خبر: ۷۰۰۰۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۰ 02 June 2017
تعداد بازدید : 324
بازدید 6398
این تکنیک جدید و خاص برای دودی و گریل کردن ماهی سالمون با استفاده از برش‌های ریشه رازیانه روی گریل از رسیدن حرارت مستقیم به ماهی جلوگیری کرده و حرارت را از کنار و بالا به آن منتقل می‌کند همچنین عطر و طعم رازیانه را به ماهی منتقل و مزه‌ای خاص و جدید را در آن ایجاد می‌کند. در این ویدیو چگونگی دودی کردن ماهی سالمون را فرابگیرید.
اشتراک گذاری