ته چین؛

طرز تهیه پودینگ ژاپنی

کد خبر: ۷۰۰۰۱۲
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۲ 02 June 2017
تعداد بازدید : 222
 
مواد اولیه:
دو سوم پیمانه (140گرم) شکر
دو قاشق غذاخوری (30میلی لیتر) آب
دو قاشق غذاخوری آب جوش
چهار ورقه ژلاتین را به نوارهای نازک
یک سوم پیمانه و یک قاشق غذاخوری (80گرم) شکر
چهار عدد تخم‌مرغ
400 میلی‌لیتر شیر
یک دوم پیمانه (120میلی‌لیتر) خامه قنادی پرچرب
دو قاشق چای‌خوری وانیل
بازدید 6600
پودینگ نوعی دسر انگلیسی است که معمولاً آن را از شیر و شکر و یا انواع غیر شیرین و دیگر مواد دلخواه تهیه می‌کنند.برای درست کردن پودینگ اغلب از ماده‌ای که به آن خاصیت ژله مانند بدهد استفاده می‌شود موادی مانند ژلاتین، نشاسته ذرت و یا تخم مرغ که برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می‌کنند.
اشتراک گذاری