تیراندازی و انفجار در پایتخت فیلیپین

کد خبر: ۶۹۹۹۳۸
| |
3744 بازدید
تیراندازی و انفجار در پایتخت فیلیپینهمزمان با ادامه درگیری شدید ارتش فیلیپین با تروریست‌های چندملیتی وابسته به داعش در جنوب این کشور، تیراندازی و انفجار شدید در یک مجتمع تفریحی در حومه مانیل گزارش شد.

به گزارش فارس، پس از شنیده شدن صدای انفجار و تیراندازی در یک مرکز تفریحی در حومه شهر مانیل، مسئولین از مردم خواستند که محل را ترک کنند.

آنطور که رسانه‌های محلی خبر می‌دهند، صدای انفجار از داخل کازینوهای مجتمع تفریحی «ریزورت ورد مانیلا» شنیده شده است.

علت این حادثه مشخص نیست ولی نیروهای ویژه به محل اعزام شده‌اند.

رسانه‌های محلی از زخمی شدن چند نفر خبر داده‌اند؛ یک مرد نقاب‌دار هم دیده شده که سلاح به دست وارد هتل شده و مردم را به رگبار بسته است.

گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفته است.

سخنگوی صلیب سرخ فیلیپین اعلام کرد: تا کنون ۲۵ نفر در این حادثه زخمی شده و به بیمارستان منتقل شده اند.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت