زن ارسال‌کننده تصاویر رژه فسا بازداشت شد

یک زن که همزمان با برگزاری رژه «اقتدار جانفدایان» در شهرستان فسا از این مراسم فیلمبرداری و تصاویر را برای شبکه «اینترنشنال» ارسال کرده بود، توسط نیروهای امنیتی شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۱۳۹۷۵۳۵
| |
1793 بازدید
|
۱
بازداشت

به گزارش تابناک؛ فردی که اقدام به تهیه و ارسال تصاویر رژه «اقتدار جانفدایان» شهرستان فسا برای یک شبکه ماهواره‌ای خارج از کشور کرده بود، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و دستگیر شد.

بر اساس این گزارش، این فرد که یک زن است، همزمان با برگزاری رژه «اقتدار جانفدایان» در شهرستان فسا اقدام به فیلمبرداری از این مراسم کرده و تصاویر تهیه‌شده را برای شبکه «اینترنشنال» ارسال کرده است.

این فرد پس از شناسایی در جریان رصد‌های اطلاعاتی و امنیتی، با انجام اقدامات لازم دستگیر و برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع مربوط شده است.

بر اساس این گزارش، تهیه و ارسال محتوا، گزارش یا اطلاعات برای رسانه‌های خارج از کشور، در صورت انطباق با عناوین مجرمانه، می‌تواند منجر به تشکیل پرونده قضایی و پیگرد قانونی شود.

در همین راستا به شهروندان توصیه شده است از همکاری با رسانه‌هایی که فعالیت آنها مشمول عناوین مجرمانه است، خودداری کرده و اخبار و اطلاعات را از مسیر‌های رسمی و قانونی دنبال کنند.

منبع: مهر

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۴
مگه توو فیلم چی بوده که جرم تلقی شده؟
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟