صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سران گروه هفت بیانیه‌ای درباره مبارزه با تروریسم امضا کردند

سران هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت، بیانیه‌ای را درباره مبارزه با تروریسم در جزیره «سیسیل» در ایتالیا امضا کردند.
کد خبر: ۶۹۷۸۷۹
| |
2397 بازدید
سران هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت، بیانیه‌ای را درباره مبارزه با تروریسم در جزیره «سیسیل» در ایتالیا امضا کردند.
 

به گزارش فارس، سران هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت، بیانیه‌ای را درباره مبارزه با تروریسم در جزیره «سیسیل» در ایتالیا امضا کردند.

سران این کشورها در آغاز این بیانیه با محکوم کردن تروریسم تأکید کرده‌اند با جلوگیری از اقدامات تروریستی، تحقیق درباره آنها و تحت پیگرد قرار دادن حامیان این اقدامات، مبارزه با تروریسم را به سطح بالاتری ارتقا خواهند داد. 

رهبران این کشورها همچنین بر تلاش‌های دسته‌جمعی برای مبارزه با پیکارجویان خارجی و قطع منابع مالی گروه‌های تروریستی تأکید کرده‌اند. 

رهبران هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت از روز جمعه نشستی دو روزه را در جزیره سیسیل در ایتالیا آغاز می‌کنند.

گروه هفت کشورهای بریتانیا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، کانادا، ژاپن و آمریکا را شامل می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...