صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در واکنش به اظهارات روحانی مطرح شد؛

کدخدایی: به روحانی اطلاعات غلط داده‌اند

کد خبر: ۶۹۷۵۳۵
| |
2691 بازدید
سخنگوی شورای نگهبان، گفت: بهتر بود که هیأت‌های اجرای به جای برخی گزارش‌ها به آقای روحانی توضیح می‌دادند که چرا برخی حوزه‌ها در روز انتخابات با تأخیر زیاد کار خود را آغاز کردند.

به گزاش «تابناک»، عباس‌علی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در کانال تلگرامی خود نوشت: جناب آقای روحانی اخیرا گفته اند: ...«ای کاش می‌شد این شورای عزیز نگهبان ما که در ساعت 10:30 شب پیشنهاد هیات اجرایی قبول کرد، همان زمانی که هیات اجرایی در صبح پیشنهاد کرد که برای تسریع در کار فقط کد ملی افراد نوشته شود موافقت می‌کرد و دیگر از 10:30 صبح تا 10:30 شب طول نمی‌کشید. لابد دقت کافی نمودند....»

در اینجا لازم به ذکر است که اولین تماس وزیر محترم کشور در این خصوص هنگام غروب بود که موضوع با توجه به صراحت آیین نامه نیازمند تامل بود. با توجه به پیگیری ایشان موضوع با اعضا محترم هیات مرکزی مشورت شد و پس از موافقت این اعضا موافقت نیز اعلام شد. اما فاصله حدود دو ساعت بود و نه بیشتر. فکر می کنم به جناب روحانی گزارش غلط داده‌اند یا اینکه؟!

اما دوستان اجرایی بهتر بود به جای این گزارش، به جناب آقای روحانی توضیح می‌دادند چرا بسیاری از حوزه‌ها با تاخیر زیاد شروع به کار کردند و یا چرا دستگاه‌ها مرتب دچار نقص فنی می‌شدند؟ و تاثیر آن در اخذ آرا تا چه میزان بوده است!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟