صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رضایی: عربستان می‌خواهد نقش صدام را ایفا کند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است که عربستان می‌خواهد نقش صدام را ایفاء کند و مسئولان کشور باید ائتلاف جدید علیه ایران را جدی بگیرند.
کد خبر: ۶۹۶۶۰۶
| |
7926 بازدید

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود تأکید کرد: عربستان شاید بخواهد خود، نقش صدام را هم ایفا کند و مسئولان کشور باید ائتلاف جدید علیه ایران را جدی بگیرند.

به گزارش تسنیم، متن یادداشت محسن رضایی به شرح زیر است:

عربستان در ابتدای انقلاب اسلامی به جای دوستی، کشورهای حوزه خلیج‌فارس را تحت عنوان شورای همکاری درمقابل ایران سازماندهی کرد و موضوع سه جزیره را دستاویز مخالفت خوانی خود و آنها با ایران قرار دارد.

نتیجه این رفتار، تحریک صدام و جنگ هشت ساله بود. عربستان امروز هم پس از بیداری اسلامی درمصر و منطقه، پا را جلوتر گذاشته و به تشکیل ائتلاف کشورهای اسلامی و آمریکا روی آورده و با متهم کردن ایران، لشکرکشی جدیدی راه انداخته است، با این تفاوت که دیگر صدامی در منطقه نیست و عربستان شاید بخواهد خود، نقش صدام را هم ایفاء کند. مسئولان کشور این ائتلاف را جدی بگیرند.
 
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات