تعداد بازدید : 93
کد خبر:۶۹۰۸۶۵
کد خبر:۶۹۰۸۶۵
4887 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ | ۱۳۹۶/۰۲/۱۴
04 May 2017
ته چین؛

دستور پخت نان پستو با خمير هزارلا

پستو نوعی سس ایتالیایی است که به صورت سنتی شامل سیر له شده، ریحان خرد شده و دانه کاج اروپایی است که با روغن زیتون، پنیر پارمیسان و پنیر فیور ساردو (نوعی پنیر گوسفندی) مخلوط می‌گردد یک پیش غذا خوشمزه است که با سبزیجات سس پستو درست می‌شود. طرز تهیه این پیش غذا را در «تابناک ویدیو» فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟