ته چین؛

طرز تهیه پتی سیب‌زمینی و ماهی تن

کد خبر: ۶۸۸۸۲۹
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸ 27 April 2017
تعداد بازدید : 359

 

دو سیب‌زمینی متوسط (300 گرم)
یک قوطی تن ماهی (185 گرمی) بدون روغن
دو تا سه پیازچه خرد شده
یک‌دوم پیمانه دانه ذرت
یک‌دوم پیمانه آرد سوخاری
یک تخم‌مرغ
خلال پوست لیمو از یک لیمو
یک دوم قاشق چای‌خوری نمک
فلفل سیاه تازه پودر شده
یک دوم پیمانه آرد سوخاری
روغن زیتون

بازدید 7389
پتی در کشورهای انگلیسی زبان به خوراکی گفته می‌شود که از گوشت چرخ‌کرده یا شبه‌گوشت درست می‌شود که به شکل نازک و معمولا دایره‌ای شکل درست می‌شود. این خوراک را می‌توان با چنگال و چاقو یا آن طور که معمول‌تر است در ساندویچی مانند برگر سرو کرد. دستور پخت این پتی ساده را در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری