میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دلیل جالب پولدارتر شدن ثروتمندان اروپایی

کد خبر: ۶۸۸۱۷۴
| |
10497 بازدید

نتایج انتخابات ریاست جمهوری فرانسه و پیروزی امانوئل ماکرون در دور نخست این رقابت، موجب پولدارتر شدن ثروتمندان اروپایی شد و ۲۷.۵ میلیارد دلار به میزان دارایی های آنها اضافه کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از بلومبرگ، نتایج انتخابات ریاست جمهوری فرانسه و پیروزی امانوئل ماکرون در دور نخست این رقابت، موجب ثروتمندتر شدن ثروتمندان اروپایی شد و 27.5 میلیارد دلار به میزان دارایی های آنها اضافه کرد. پس از اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری فرانسه شاخص سهام در بورس های اروپایی به بالاترین رقم در 17 ماه گذشته رسید.

این افزایش 2.6 درصدی شاخص سهام در بورس های اروپایی خبری بسیار خوب برای میلیاردرهای اروپا بود. آمانسیو اورتگا، غول اسپانیایی عرصه خرده فروشی بیشترین سود را در فردای انتخابات فرانسه کسب کرد و با افزودن 2.7 میلیارد دلار به دارایی اش، بار دیگر از جف بزوس، موسس سایت آمازون پیشی گرفت. بدین ترتیب اورتگا مجددا عنوان دومین فرد ثروتمند جهان را از آن خود کرد.

در هفته های منتهی به انتخابات فرانسه و به دلیل نگرانی سرمایه گذاران از احتمال رقم خوردن نتیجه ای پیش بینی نشده و پیروزی فردی چون مارین لوپن، نامزد راست گرای افراطی، عمده سرمایه گذاران دارایی های خود را از بازارهای پرریسکی نظیر سهام خارج کرده و وارد بازارهای کم ریسکی نظیر طلا کرده بودند. اما پیروزی ماکرون که طرفدار ماندن فرانسه در اتحادیه اروپاست، موجب شد تا بازارهای بورس مجددا رونق بگیرند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت