رایزنی ظریف با وزرای خارجه چند کشور

کد خبر: ۶۸۴۶۰۴
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۴ 13 April 2017
|
3900 بازدید
دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز در تماس های تلفنی جداگانه با چند تن از همتایان خود در خصوص مسائل منطقه ای، بویژه سوریه و دیگر مسائل مورد علاقه گفتگو و تبادل نظر کرد.

به گزارش خبرآنلاین، "ظریف" در گفتگو با همتای قزاقستانی خود ضمن غیر قابل قبول دانستن اقدام یکجانبه آمریکا علیه سوریه، خواستار انجام تحقیقات بی طرفانه بین المللی پیرامون حمله شیمیایی در این کشور شد. در این‌ گفتگو همچنین در خصوص آخرین تحولات روند آستانه، رایزنی و تبادل نظر شد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در تماس با وزیر امور خارجه ونزوئلا با اشاره به تحولات سوریه و محکومیت اقدام یکجانبه آمریکا و ضرورت انجام تحقیق بی طرفانه پیرامون حمله شیمیایی، خواستار فعال شدن جنبش عدم تعهد در تحولات سوریه شد.

در رایزنی با همتایان  برزیلی و بولیویایی هم وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تقبیح حمله شیمیایی در سوریه و اقدام یکجانبه آمریکا، بر انجام یک تحقیق بین المللی بی طرفانه در این زمینه تاکید کرد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت