قباديان:

نيازي به حضور تيم در ليگ 88 نيست

وقتي هيچ حمايتي از سوي سازمان تربيت‌بدني وجود ندارد و رئيس فدراسيون نيز برگزاري ليگ را به ضرر كشتي مي‌داند، ما هم در اين مسابقات شركت نمي‌كنيم. مدال‌هايي كه در دانمارك كسب شد مرهون برگزاري ليگ است، كشتي‌گيران با شركت در اين رقابت‌ها به آمادگي مطلوب رسيدند.
کد خبر: ۶۸۱۸۹
| |
1893 بازدید
مدير تيم صدراي زيرآب مازندران گفت: وقتي رئيس فدراسيون، ليگ برتر را به ضرر كشتي مي‌داند ما هم در اين رقابت‌ها شركت نمي‌كنيم.

محبوب قباديان در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: وقتي هيچ حمايتي از سوي سازمان تربيت‌بدني وجود ندارد و رئيس فدراسيون نيز برگزاري ليگ را به ضرر كشتي مي‌داند، ما هم در اين مسابقات شركت نمي‌كنيم. مدال‌هايي كه در دانمارك كسب شد مرهون برگزاري ليگ است، كشتي‌گيران با شركت در اين رقابت‌ها به آمادگي مطلوب رسيدند.

وي تاكيد كرد: وقتي اجازه استفاده از خارجي‌ها در ليگ 87 به تيم‌ها داده نشد، ديديم كه در المپيك چه افتضاحي رخ داد؛ اما در ليگ 88 كه از كشتي‌گيران خارجي استفاده شد، نتيجه بسيار خوبي در دانمارك گرفتيم. اگر عباس دباغي هم در اين مسابقات شركت مي‌كرد او هم مدال مي‌گرفت.

قباديان خاطرنشان ساخت: فدراسيون كشتي هيچ‌گونه همكاري‌ با ما ندارد. اصلا فكر نمي‌كنم مسابقات برگزار شود چون بسياري از تيم‌ها از جمله صدرا، گراد، عسگري‌ محمديان، KFC كلاردشت و... قصد حضور در اين رقابت‌ها را ندارند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟