صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ابلاغ سبد غذایی کارمندان دولت

همچنین با تصویب هیأت وزیران، وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف شد تا فهرست افراد شامل این مصوبه را از دستگاههای اجرایی دریافت و به وزارت بازرگانی اعلام کند.
کد خبر: ۶۷۷۶
| |
21241 بازدید

معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران تأمین سبد کالایی همه شاغلان و بازنشستگان دولت و نیروهای مسلح اعم از کارمندان رسمی، پیمانی و قراردادی را برای اجرا ابلاغ کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، با تصویب هیئت وزیران، همه شاغلان و بازنشستگان دولت و نیروهای مسلح اعم از کارمندان رسمی، پیمانی و قراردادی (انجام کار معین، مشخص و شرکتی) تا سقف 3 میلیون و 800 هزار نفر مشمول این مصوبه ‌هستند.

بر اساس این مصوبه، 4 کیلو 500 گرم روغن نباتی ، 4 کیلو 800 گرم شکر، یک کیلو 800 گرم نخود خام ، یک کیلو و 800 گرم عدس ، 6 کیلوگرم گوشت مرغ و 3 کیلوگرم گوشت قرمز به ازای هر نفر است و به عنوان سبد رفاهی در اختیار کارکنان دولت و نیروهای مسلح اعم از شاغلان و بازنشستگان قرار می‌گیرد.

همچنین با تصویب هیأت وزیران، وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف شد تا فهرست افراد شامل این مصوبه را از دستگاههای اجرایی دریافت و به وزارت بازرگانی اعلام کند.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز مکلف است فهرست اسامی کارکنان مشمول خود را به وزارت بازرگانی اعلام کند.

در بخشی از این مصوبه آمده است: همه وزارتخانه‌ها و سازمان‌هایی که آمار مشمولان واجد شرایط آنها از سوی دستگاههای یادشده اعلام می‌شود، مکلفند درخصوص دریافت بن کالای ویژه سبد رفاهی از وزارت بازرگانی (ستاد بسیج اقتصادی) اقدام کنند.

بر اساس مصوبه هیأت وزیران، ستاد بسیج اقتصادی نیز موظف شد تا درخصوص چاپ و تحویل بن سبد رفاهی به وزارتخانه‌ها و نهادهای ذی‌ربط (غیر از سازمان اتکا) حداکثر در هفته اول اسفند امسال اقدام و دستگاههای ذی‌ربط هم مکلف شدند تا پایان اردیبهشت سال آینده درخصوص تسویه حساب میزان توزیع بن‌ها با ستاد بسیج اقتصادی اقدام کنند.

شرکتهای بازرگانی دولتی ایران و پشتیبانی امور دام کشور نیز به عنوان دستگاههای مباشر تأمین‌کننده کالا موظف شدند تا درخصوص تحویل امانی کالا به اتحادیه‌های کارکنان دولت، فرهنگیان و سازمان اتکا اقدام کنند.

معاونت برنامه ‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور، مابه ‌التفاوت قیمت تمام ‌شده کالاهای سبدرفاهی مندرج در این مصوبه را از محل اعتبار ردیف « سرجمع سایر اعتبارات هزینه‌ای» دستگاهها، تأمین و در اختیار وزارت بازرگانی (دستگاههای مباشر) قرار می‌دهد.

بر اساس مصوبه هیأت وزیران، سازمان حمایت مصرف‌ کنندگان و تولیدکنندگان موظف است روند اجرایی این عملیات و گزارش حُسن انجام کار در همه مراحل توزیع تا مصرف‌کننده نهایی را نظارت و گزارش ماهانه آن را به هیئت وزیران ارائه کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۸۶/۱۱/۳۰
عجب سبد وزيني! با توجه به حذف برنج و ورود نخود به سبد شب عيد كاركنان، شواهد حاكي از آن است كه سال آينده مي توانيم فقط «نوچوفسكو» بخوريم. نـــــــــوش جــــــــانمان!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۱۵ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۱
همانگونه که پیداست از جمعیت هفتاد ملیونی تنها سه ملیون هشتصد هزار نفر کارمند ند بنظر شما و مسولین بیش از پنجاه ملیون جمعیت کشور که کار مند دولت نیستند و در آمدی کمتر از حقوق کارمند دارند و از هیچ امتیازی برخوردار نیستند هر گز مورد توجه قرار می گیرند
و این کارمندان که نیم ساعت کار مفید ندارند و همیشه مورد توجهند بیش از تمام مردم ناراضی هستند . راستی را مردمی که بی کارند و کارمند نیستند .مسکن نمی خواهند . عیدی از کی بگیرند . با این تورم روز افزون افزایش درامد نمی خواهند و....اگر کارمندان حقوق دارند اکثریت این مردم فاقد حقوق و در امد هستند چرا دولت ها فقط به کارمندان خود توجه دارند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۱
سلام
باید به مسئولین فهماند که رفاه تا معاش فاصله و فرق زیادی دارد. این سبد سبد رفاه نیست سبد معاش است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۲ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۱
سلام
يه بارم كه شده حرفاي مارو درج كنيد مطمئن باشيد كسي به دادمون نميرسه!
ما كه سالهاست از كاركنان پيمانكاري طرف قرارداد با نهادها و وزارت خانه ها هستيم و تعدادمان هم كم نيست و قرار بود در قول هاي داده شده تبديل وضعيت شويم هم مشمول اين طرح هستيم يا نه مانند عيديهاي سال قبل ( عيد غدير ) كه همه 50000 تومان گرفتند ، باز هم ما بايد فقط نظاره گر باشيم؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۱
امسال تجربه سکه فروختن و صف کالا و خرید لباس قسطی مبارک باد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۱
به ان دوست محترم عرض می کنم همه ادارات یکی نیستند وهمه کارمندان هم یکی نیستند بنده 18 سال سابقه کار با 3120000 ریال حقوق دارم هنوز هم خانه ندارم ومستاجر در ورامین می باشم اقا جان این سبد کالا را تقدیم می کنم برای شما....ان حقوق وپاداش های نجومی مال مدیران مستضعف میباشد که درصف اول تلاش جنگ وجهد می کنند ما ها را ولش...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۱
سلام تورو به خدا یک فکری هم به حال ما بدبخت بیچاره ها بکنید که زیر نظر بخش خصوصی داریم چند تا کار رو با هم انجام میدیم نه خونه داریم با حقوق 200 هزار تومان به کجا برسیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۱
آقا عيدي را زيادتر مي كرديد ، نه خودتان به زحمت و هزينه اضافه مي افتاديد نه كارمندان ! تازه اينهمه آبرو ريزي هم نمي شد كه به كارمند بگويند تنبل، پول دار ! و....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۱
سلام تورو به خدا یک فکری هم به حال ما بدبخت بیچاره ها بکنید که زیر نظر بخش خصوصی داریم چند تا کار رو با هم انجام میدیم نه خونه داریم با حقوق 200 هزار تومان به کجا برسیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۲ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۲
اون اقایی که بر کارمندان خرده گرفته اند لازم است بدانند تنها قشری که هنوز حقوقش را نگرفته مالیاتش را کسر میکنند همین کارمنداست کسرهای بیمه بازنشستگئ و... بماند فکر میکنی تهش چقدر میماند .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟