سه مرد شیطان صفت که به اتهام آدم ربایی و تجاوز به زن جوانی، به اعدام محکوم شده اما از شاکی رضایت گرفته بودند، وقتی برای دومین بار پای میز محاکمه ایستادند تصور نمیکردند بازهم به اعدام محکو
به گزارش روزنامه ایران، سه تبهکار صبح دیروز برای دومین بار در شعبه ششم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شدند تا این بار به پرونده آنها از جنبه عمومی جرم رسیدگی شود.
زمستان پارسال زن جوانی با مراجعه به پلیس و تسلیم شکایتی اعلام کرد 3 مرد جوان او را بهعنوان مسافر سوار خودرو کرده بودند. اما درطول مسیر با زور و تهدید وی را ربوده و سه نفری مورد آزار و اذیت وحشیانه قرارش دادند.
بلافاصله پس از این شکایت و با توجه به سرنخهایی که قربانی ماجرا دراختیارمأموران قرارداده بود، ردیابیهای گسترده پلیسی برای شناسایی و دستگیری تبهکاران آغاز شد تا اینکه سرانجام آنها دستگیر شدند و تحت بازجویی قرار گرفتند. هر سه شیطان صفت - سعید، فرامرز و تقی-در بازجوییهای فنی به جرایمشان اعتراف کردند و پس از محاکمه با حکم قضات شعبه هفتم دادگاه کیفری به اعدام محکوم شدند. اما سه مرد جوان با جلب رضایت شاکی توانستند از مرگ رهایی یابند. آنها صبح دیروز از جنبه عمومی جرم در شعبه ششم دادگاه کیفری محاکمه شدند.