وضعیت دمای هوای استان تهران در2روزآینده

کد خبر: ۶۷۷۲۱۶
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۵ 14 March 2017
|
5994 بازدید
اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش نسبی دمای هوای استان در 2 روز آینده(چهارشنبه و پنج شنبه) خبر داد

به گزارش ایرنا، از اداره کل هواشناسی استان تهران، کمینه و بیشینه دمای تهران در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه به ترتیب(5 و 14)؛ (6 و 16) و (7 و 17) درجه سانتیگراد پیش بینی می شود. 

دراین گزارش تصریح شده، براساس بررسی و تحلیل آخرین داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی آسمان امروز استان تهران قسمتی ابری و در ارتفاعات نیمه ابری همراه با بارش پراکنده پیش بینی می شود که بتدریج با خروج سامانه بارشی در بعضی ساعات وزش باد شدید نیز دور از انتظار نیست. 

برهمین اساس، عصر پنج شنبه نیز در سطح استان شاهد افزایش ابر ، از اوایل شب بارش باران و در ارتفاعات بارش برف خواهیم داشت. 

براساس گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آبعلی با 2 درجه سانتیگراد زیر صفر و و ورامین با 17 درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط استان در 24 ساعت گذشته بودند. 

دراین گزارش، بیشترین میزان بارندگی طی 24 ساعت گذشته سطح استان تهران مربوط به آبعلی با 17.3 میلیمتر بوده است. 
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت