مردم امسال عید کمتر پرتقال بخورند
رئیس اتحادیه میوه و تره بار گفت: اگر مردم طبق شب عید سال های قبل پرتقال بخرند حدود ۱۲۰ هزار تن پرتقال نیاز داریم، اما به مردم توصیه می کنیم که امسال پرتقال را از سبد میوه های اصلی پذیرایی عید خارج کنند تا نیازی به واردات این میوه نباشد.
به گزارش تسنیم، مهاجران رئیس اتحادیه میوه و تره بار با اشاره به اینکه امسال برای نخستین بار در اوایل آذر برفی بی سابقه در شمال کشور بارید، گفت: با توجه به اینکه تولید ما از مصرف بیشتر است اگر این اتفاق نمی افتاد الان می توانستیم صادر کنیم.
وی با بیان اینکه تولیدات ما از نظر کیفیت و طعم در جهان بی نظیر است، افزود: باید چاره ای در این زمینه اندیشی کنیم.
مهاجران با اشاره به اینکه امسال حدود 2 میلیون و 400 هزار تن پرتقال در شرق مازندران تولید شد، گفت: حتی یک کیلوگرم از این محصولات به انبار نرفته و آنچه هم که ذخیره شد کم آب است.
مهاجران با اشاره به واردات پرتقال از سوی دولت ، گفت: وارد نمی کردیم خیلی بهتر بود اما فشارها برای واردات بسیار زیاد بود.
رئیس اتحادیه میوه و تره بار با بیان اینکه قاچاق در مرزهای ما بیداد می کند، افزود: برخی میوه ها مانند گیلاس، انگور شیلی و زرد آلو با هزینه گران به بازار ایران وارد می شود که اصلا ضرورتی ندارد و باید جلوی قاچاق را بگیریم.
مهاجران گفت: اگر مردم طبق شب عید سال های قبل پرتقال بخرند حدود 120 هزار تن پرتقال از 25 اسفند تا 15 فروردین نیاز داریم، اما به مردم توصیه می کنیم که امسال پرتقال را از سبد میوه های اصلی پذیرایی عید خارج کنند تا نیازی به واردات این میوه نباشد.
رئیس اتحادیه میوه و تره بار ادامه داد: اتحادیه ها و بار فروشان آمادگی دارند که پرتقال را به قیمت سه هزار و 500 تومان به دست مصرف کننده برسانند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۱۶
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۹:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۴
رضا قمی
| ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۴
اما شما هم اجازه بدید کشاورزی در ایران رونق داشته باشه و شعار ندید.
حالا سوال ؟
- پرتقال جنوب هم سرما زد؟ يا سرمايه دار انبار كن زد؟
- سيب رو هم سرما زد ؟ كيلويي از 6 تا 8 هزار تومان!!!!
- كيوي رو هم سرما زد ؟ كيلويي از 5 تا 7 هزار تومان!!!!
- موز وارداتي كه قبل ازن وضع بود 3800 تومان رو هم سرما زد؟؟
ديشب براي خريد ميوه اجباري به دليل ميهمان منطقه وسيعي رو زير پا گذاشتم ولي با اون قيتمهاي بالا دست از پا دراز تر به خونه برگشتم..............................
خدا هیچ کس رو شرمنده زن و بچه نکنه.................
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟







