دستگیری کلاهبردار میلیاردی

کد خبر: ۶۷۷۰۵۵
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۰ 14 March 2017
|
5036 بازدید
فرمانده انتظامی استان لرستان از دستگیری یک متهم و کشف ۳۶ میلیارد و ۴۸۵ میلیون ریال کلاهبرداری در خرم‌آباد، خبر داد.
 
به گزارش آرمان، سردار محمد قنبری در گفت و گو با پایگاه خبری پلیس، گفت: در پی مراجعه چند شهروند خرم آبادی به پلیس آگاهی استان مبنی بر اینکه یک نفر مبالغ زیادی از آنان کلاهبرداری کرده است، رسیدگی موضوع به صورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
 
وی در ادامه افزود: ماموران با راهنمایی مالباختگان و انجام کارهای اطلاعاتی متهم را در خرم آباد شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر کردند.
 
فرمانده انتظامی لرستان اظهار داشت: متهم در بازجویی صورت گرفته به جرم خود اقرار و اذعان داشت؛ از اعتماد مالباختگان سوء استفاده کرده و با معرفی خود به عنوان کارمند و مامور یکی از ادارات دولتی مبنی بر اینکه می‌تواند برای آنان با نازل‌ترین قیمت، خودرو و سکه طلا تهیه کند با این شیوه از شهروندان مبلغ ۳۶ میلیارد و ۴۸۵ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.
 
این مقام ارشد انتظامی گفت: متهم در بازجویی‌های پلیسی به ۱۰ فقره کلاهبرداری اعتراف کرد.سردار قنبری با هشدار به متخلفان که اعمال مجرمانه آنان از دید پلیس مخفی نخواهد ماند، به شهروندان توصیه کرد: فریب کلاهبرداران را نخورند و به محض برخورد با این‌گونه افراد مراتب را به پلیس اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت