ماهی کیلکا با جثهی بسیار کوچک (به طول متوسط ۷ تا ۱۰سانتیمتر و وزن ۷ تا ۱۰ گرم) سرشار از پروتئین، ویتامین و کلسیم و یکی از مهمترین انواع ماهیهای اختصاصی دریای خزر است.
"به طول متوسط ۷ تا ۱۰سانتیمتر و وزن ۷ تا ۱۰ گرم "- ظاهراً وزنم اهی رو اشتباه ذکر کرده اید 70 تا 100 گرم درست است . 7 تا 10 گرم منطقی نیست
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
خوب دوستان لطفاً نظر بدین
ناشناس
||
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
نه درست شما یه بسته نیم کیلویی که بخری حدود 50 تا توش هست
به یکبار تست زدنش می ارزه
ناشناس
|
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
11
9
پاسخ
آخه 7 تا 10 گرم خیلی کمه اگه کسی دراین خصوص اطلاعات تکمیلی داره ارائه بده
پاسخ ها
رهاموزیک
||
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
دادا درست فرمودند
داریم میگیم کیلکا
نگفتیم نهنگ
ناشناس
||
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
ماهی کیلیکا وزن کمی داره
ناشناس
|
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
1
8
پاسخ
خیلی هم خوشمزس.من قبلا کنسروشو میخوردم ولی الان تو بازار نیست
کریملی
|
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
9
6
پاسخ
با این روش صید انبوه و عدم رها سازی جایگزین بخصوص از طرف جاهایی مثل "به اصطلاح" جمهوری آذربایجان نسل این ماهی استراتژیک برای خوراک طیور ما هم بزودی منقرض میشودء
ناشناس
|
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
2
10
پاسخ
همه می دانیم که ماهی کیلکا غذای اصلی ماهی ازون برون است که تولید کننده خاویار می باشد. با صید بی رویه ماهی کیلکا و کمبود ماده غذایی ازون برون این ماهی از سواحل متعلق به ایران به سمت دیگر خواهد رفت که در آینده نزدیک سبب کاهش تعداد این ماهی و در نتیجه کاهش تولید و صادرات خاویار ایران خواهد شد.
ناشناس
|
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
0
4
پاسخ
بله 7 تا 10 گرم درسته.
زینال بندری
|
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
2
0
پاسخ
حدودا ۲۵ تا ۳۰ گرم وزن داند
تقی
|
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
1
1
پاسخ
حتما باید درسته خورد پاک کردنش سخته
شمالی
|
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
1
5
پاسخ
ماهی کیلکا، همانطور که در متن مقاله ذکر شده، در سایز کوچک و سبک میباشد ولی خوشمزه و بسیار بسیار مفید است. مثلا می توان کیلکا را سرخ کرده و میل کرد( که به دلیل کوچکی آن، پس از سرخ کردن، تیغ های ماهی هم برشته می شود و خورده میشود، چون قابل تفکیک نیست) و یا میتوان چرخ کرده و با آن کتلت ماهی درست کرد که آن هم خوشمزه است. در ضمن نظر نویسنده مقاله در مورد سایز و وزن ماهی، کاملا درست و صحیح می باشد.