بازداشت 30 زن داعشی در جنوب موصل

نیروهای امنیتی عراق، 30 زن داعشی با تابعیت های مختلف را درجنوب موصل بازداشت کردند.
کد خبر: ۶۷۵۵۱۵
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۲ 09 March 2017
|
5785 بازدید
نیروهای امنیتی عراق، 30 زن داعشی با تابعیت های مختلف را درجنوب موصل بازداشت کردند.
 
به گزارش العالم به نقل از یک منبع امنیتی، نیروهای امنیتی عراق روز پنجشنبه با یورش به مناطق مسکونی درمنطقه باب الجدید درجنوب موصل، زنانی با تابعیت های روسی، چینی، عراقی، سوری وکانادایی را دستگیر کردند.

منبع یاد شده افزود: «سرویس های امنیتی عراق موفق شدند سلاح هایی را که دراختیار این زنان بود، از آن ها بگیرند و سپس آن ها را برای بازجویی به مقر عملیات نینوا فرستادند».

براساس این گزارش، نیروهای امنیتی درحال اجرای عملیات بازرسی و پاکسازی محله های آزاد شده از اشغال داعش از عناصر داعش و هم دستان آن ها درمحور جنوب موصل هستند.

نیروهای امنیتی مشترک عراق با حمایت ائتلاف بین المللی، 19 ماه گذشته، عملیات نظامی را با هدف بازپس گرفتن ساحل غربی موصل از اشغال داعش آغاز کردند و توانستند مناطقی از جمله فرودگاه موصل واردوگاه الغزلانی و نیز برخی مناطق و محله ها را از داعش بازپس گیرند.
نیروهای عراقی همچنین 24 ژانویه گذشته موفق شدند بخش شرقی موصل را از اشغال داعش آزاد کنند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت