میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری ۱۰ کارمند اداره مالیات کرج

این افراد به جرم جعل اسناد و اوراق مالی،‌ تحصیل اموال نامشروع، فرار مالیاتی و تضییع حقوق بیت المال دستگیر شده‌اند
کد خبر: ۶۷۴۵۹۱
| |
9139 بازدید

دادستان کرج از دستگیری 10 نفر از کارمندان اداره کل امور مالیاتی استان البرز و اداره کل امور مالیاتی شرق تهران خبرداد.

به گزارش میزان، حاجی رضا شاکرمی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز از دستگیری 10 نفر از کارمندان اداره کل امور مالیاتی استان البرز و اداره کل امور مالیاتی شرق تهران خبر داد.

وی در ارتباط با پرونده این متهمان اظهارکرد: در پی رصد اطلاعاتی این فرد به همراه عوامل مرتبط به اتهام تاسیس شرکت‌های متعدد صوری و موهم در زمینه صادرات و واردات، جعل اسناد و اوراق مالی،‌ تحصیل اموال نامشروع، فرار مالیاتی و تضییع حقوق بیت المال دستگیر شده‌اند.

شاکرمی با بیان اینکه در پی دستگیری این افراد 267 شرکت کاغذی شناسایی شده است، اضافه کرد: با تحقیقات به عمل آمده تعداد 10 نفر از کارمندان اداره کل امور مالیاتی استان البرز و اداره کل امور مالیاتی شرق تهران دستگیر شدند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز همچنین گفت: لیست شرکت‌های مکشوفه جهت تعیین میزان فرار مالیاتی به سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان امور مالیاتی کل کشور و جهت مشخص شدن میزان تسهیلات معوق شرکت‌های فوق به بانک مرکزی ارسال شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات