صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دریافت وام ۱۸ میلیارد دلاری توسط عراق

صندوق بین المللی پول پرداخت وامی ۱۸ میلیارد دلاری به عراق به صورت مرحله ای را کلید زد؛ این وام قرار است صرف پرداخت غرامت به کویت و سازندگی عراق شود.
کد خبر: ۶۷۴۲۸۱
| |
2546 بازدید
|
۱
صندوق بین المللی پول پرداخت وامی ۱۸ میلیارد دلاری به عراق به صورت مرحله ای را کلید زد؛ این وام قرار است صرف پرداخت غرامت به کویت و سازندگی عراق شود.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، عراق وام ۱۸ میلیارد دلاری خود از صندوق بین المللی پول را بصورت مرحله ای دریافت خواهد کرد. به گفته وزیر اقتصادی عراق قرار است ۱۲ میلیارد دلار از این وام به منظور فاینانس پروژه های مهم زیرساخت این کشور تخصیص داده شود.

البته نیمی از کل مبلغ این وام که بصورت مرحله ای توسط صندوق بین المللی پول به عراق اعطاء شده،  بعنوان غرامت حمله عراق به کویت در سال ۱۹۹۱ میلادی پرداخت شده است.  

بر همین اساس با واریز شدن نصف دیگر این وام به خزانه عراق، دولت این کشور قادر به پرداخت حقوق و مستمری مردم خود خواهد بود؛ ضمن اینکه منابع خزانه این کشور را تامین می کند.  
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
کارمند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۶
خسارت ما به کجا رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟