بسته خبرهای انتخاباتی تابناک؛

رقابت جدی بر سر کرسی اصفهان در مجلس/ جزئیات جلسه اصلاح‌طلبان با «روحانی» / کُری سیاسی غرضی

انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در اردیبهشت ماه سال آتی برگزار خواهد شد. در فاصله کمتر از 3 ماه مانده به انتخابات می توانید در بسته خبری انتخاباتی «تابناک»؛ آخرین و مهمترین خبرهای انتخاباتی را بخوانید.
کد خبر: ۶۷۴۰۴۵
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۶ 05 March 2017
|
2850 بازدید
انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در اردیبهشت ماه سال آتی برگزار خواهد شد. در فاصله کمتر از 3 ماه مانده به انتخابات می توانید در بسته خبری انتخاباتی «تابناک»؛ آخرین و مهمترین خبرهای انتخاباتی را بخوانید.

به گزارش «تابناک»، با توجه به نزدیک شدن به ایام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراها و میاندوره ای مجلس شورای اسلامی در برخی حوزه ها ممکن است برخی خبرهای مهم انتخاباتی لا به لای اخبار روز گم شود و به اندازه کافی تاثیرگذار نباشد. در بسته خبرهای انتخاباتی گزیده تازه ترین و مهمترین اخبار این رویداد بزرگ منتشر می شود.


رقابت جدی بر سر کرسی اصفهان در مجلس

در حالی که حمید رسایی با ثبت نام در انتخابات میان‌دوره‌ای اصفهان تبدیل به چهره اصلی انتخابات در این شهر شده است برخی چهره‌های سیاسی دیگر نیز در این شهر می‌خواهند برای نشستن بر روی صندلی مینو خالقی رقابت کنند.
در میان چهره‌های اصلاح طلب کوروش محمدی رئیس انجمن آسیب‌های اجتماعی، علیرضا آجدانی نفر ششم دور اول انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه اصفهان و مسعود حمیدی طوقچی از چهره‌های فرهنگی استان اصفهان که هر سه سابقه تایید صلاحیت در انتخابات گذشته را دارند ثبت نام کرده‌اند.  سیدحمیدرضا طباطبایی نائینی نماینده سابق نایین و خوروبیابانک و سید محمود حسینی دولت‌آبادی نماینده اسبق برخوار و میمه نیز از چهره‌های مستقل انتخابات اصفهان به شمار می‌روند.
در میان اصولگرایان اما جز حمید رسایی افرادی چون مجید نادرالاصلی  (معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان در دولت نهم)، حسن کامران (نماینده سابق اصفهان در مجلس)، نیره اخوان(نماینده سابق اصفهان در مجلس و همسر دکتر کامران) و حجه الاسلام نصرالله سخاوتی و کریم شهرزاد ثبت نام کرده‌اند.
برخی شایعات حاکی از ثبت نام علیرضا زاکانی از اصفهان بود که نماینده سابق تهران این خبر را تکذیب کرده است. برخی نیز از ثبت نام برادر محمود صادقی، نماینده مردم تهران از اصفهان خبر می‌دهند.
درخواست‌هایی برای نامزدی محمود میرلوحی استاندار سابق سمنان و عضو ارشد حزب اتحاد ملت از سوی اصلاح‌طلبان و حسین رضایی(رئیس اسبق سازمان حج و زیارت) مطرح شده است اما ظاهرا این افراد حاضر به ثبت نام در انتخابات نشده‌اند.

با روند فعلی، نتیجه انتخابات به نفع «جمنا» رقم خواهد خورد

سیدمحمد حسینی عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه کمیته‌های مختلفی از جمله در زمینه فرهنگی در جبهه مردمی نیروهای  انقلاب اسلامی شکل گرفته‌، گفت: یکی از کارهای خوب این جبهه، تشکیل کمیته‌های مختلف از افراد با تجربه،‌ متخصص و با سابقه است و کمیته فرهنگی این جبهه نیز از افرادی که در حوزه سینما، هنرهای تجسمی، تئاتر، موسیقی، شعر و ادب تخصص دارند تشکیل شده که می‌توانند کمک فکری خوبی به کاندیدای واحد این جبهه در زمینه فرهنگی بدهند.
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی درباره آینده جبهه، گفت: اگر جبهه مردمی با همین روند که شروع شده استمرار یابد، نویدبخش آینده خوبی است و نتیجه انتخابات هم به نفع این جبهه رقم خواهد خورد.

جزئیات جلسه اصلاح‌طلبان با «روحانی»

یدالله طاهرنژاد عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در پاسخ به سوالی درباره کاندیداتوری گزینه‌های ضربه‌گیر برای حجت‌الاسلام روحانی در انتخابات 96، گفت: این موضوع که همراه آقای روحانی، برخی دوستان نیز کاندیدا شوند تا ایشان را همراهی کنند، در جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به بحث گذاشته شده، اما هنوز تصمیم قطعی درباره آن اتخاذ نشده است.
وی گفت: مقرر شد اعضای هیئت‌رئیسه شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان جلسه‌ای با آقای روحانی داشته باشند و بحث کاندیداتوری برخی اصلاح‌طلبان را برای همراهی ایشان مطرح کنند؛ ظاهراً جلسه را برگزار و موضوع را به آقای روحانی گفته‌اند و ما منتظر هستیم که آقای روحانی نظرشان را درباره نفس این کار به ما بگویند.
طاهرنژاد گفت: اگر نظر آقای روحانی این باشد که برخی از اصلاح‌طلبان ایشان را در انتخابات به عنوان کاندیدا همراهی کنند، ما این برنامه را اجرایی خواهیم کرد، اما فعلاً ایشان نظری نداده‌اند.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در پاسخ به این سؤال که آیا علی مطهری و مسعود پزشکیان گزینه‌های تعیین شده برای ضربه‌گیر شدن روحانی هستند یا نه؟ گفت: فعلاً اجرایی شدن این برنامه قطعی نشده که مصدایق آن را تعیین کنیم.

غرضی:روحانی بدون هاشمی و سیدحسن رأی نمی‌آورد/ در انتخابات 96 رقیب ندارم

محمد غرضی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری 92 در رابطه با شانس پیروزی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گفت: انتخابات سال 96 با انتخابات‌های سال‌های 88 و 92 تفاوت زیادی دارد چرا که در سال‌های گذشته، همیشه پدرخوانده‌ها در نتیجه انتخابات موثر بودند و مردم به آنان اعتماد می‌کردند و رأی می‌دادند.
وزیر سابق نفت با اشاره به اینکه روحانی بدون کمک مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تنها دو درصد رأی داشت، متذکر شد: مردم در انتخابات سال 92 به آیت‌‌الله هاشمی رأی دادند و اگر کمک‌های وی و سیدحسن خمینی نبود، روحانی رأی نمی‌آورد.
وی با تأکید بر اینکه سال 96 سال حساب و کتاب است، تصریح کرد: مردم در انتخابات سال آینده به کسی رأی می‌دهند که توانایی حل مسائل و مشکلاتشان را داشته باشد و دیگر پدرخوانده‌ها چون سابق موثر نیستند.
رقیب ندارم!
غرضی با تاکید بر اینکه هشت ساله شدن دوران ریاست جمهوری اشخاص در کشورمان با قاعده نبوده بلکه یک اتفاق است، ادامه داد:  روحانی در طول این چهار سال به جای اینکه رئیس جمهور کل کشور باشد، رئیس جمهور طیف خودش بود و همین مسئله مشکلی اساسی برای جذب آرای مردم است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری 92 در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رقیب اصلی خود در انتخابات 96 را چه کسی می‌دانید، گفت: بنده همان طور که در دوره قبل رقیب نداشتم، الان هم رقیب ندارم! 

انتشار بیانیه جمنا در تقدیر از نمایندگان مجلس

به گزارش تابناک، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی طی پیامی از اقدام انقلابی نمایندگان مجلس در باز پس گیری مصوبه حقوق ۲۴ میلیونی تقدیر کرد.
متن این پیام به شرح ذیل است؛
فَلَیْسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِیَّةُ إِلَّا بِصَلَاحِ الْوُلَاةِ وَ لَا تَصْلُحُ الْوُلَاةُ إِلَّا بِاسْتِقَامَةِ الرَّعِیَّةِ فَإِذَا أَدَّتْ الرَّعِیَّةُ إِلَی الْوَالِی حَقَّهُ وَ أَدَّی الْوَالِی إِلَیْهَا حَقَّهَا عَزَّ الْحَقُّ بَیْنَهُمْ وَ قَامَتْ مَنَاهِجُ الدِّینِ وَ اعْتَدَلَتْ مَعَالِمُ الْعَدْلِ ... (نهج‌البلاغه، خطبه ۲۱۶)
پس حال مردم نیکو نگردد جز آنکه والیان نیکو رفتار باشند و والیان نیکو رفتار نگردند جز آنگاه که مردم، درستکار باشند. پس چون مردم حق والی را بگذارد و والی حق مردم را بجای آرد، حق میان آنان بزرگ مقدار شود و راه‌های دین پدیدار و نشانه‌های عدالت برجا و سنت چنانکه باید اجرا گردد.
اقدام انقلابی اکثریت قاطع نمایندگان مجلس دهم در بازپس گیری مصوبه ۱۱ اسفند که در آن بر دریافت حقوق ۲۴ میلیونی مدیران دولتی مهر تایید زده شده بود، نشان داد که شاکله مجلس دهم همچنان ظرفیت عدالت پیشگی، پاسداری از حریم الهی و صیانت از حقوق مردم را داراست.
شجاعت نمایندگان مردم در پذیرش قصور خود که در تاریخ مجلس شورای اسلامی بی سابقه بود را به فال نیک می گیریم و امیدواریم تمام مدیران و مسوولانی که بر کرسی ریاست و صدارت تکیه زده اند، این فرصت برآمده از جانفشانی هزاران شهید در خون آرمیده را نه یک غنیمت، که توفیقی برای خاکساری و خدمت به ولی نعمتان خود بدانند.
در عین حال همه مسئولان نظام باید به هوش باشند، که خطر نفوذ، روایت یک افسانه اساطیری نیست، یک واقعیت محتوم است. خطر نفوذ دشمن را باید در مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی جدی بگیریم. بهترین و کم هزینه ترین راه برای متوقف کردن یک انقلاب، جنگ رو در رو با آن نیست بلکه دور زدن آن است. لازم نیست با تک تک سربازان آن انقلاب بجنگند، کافی است وارد اتاق های فرمان آن انقلاب بشوند.
جبهه مردمی نیروهای انقلاب در پایان ضمن تقدیر و تشکر مجدد ار رأی هوشمندانه و شجاعانه قاطبه نمایندگان مجلس در تصحیح اشتباه خود، اعلام می دارد که این جبهه در برابر نمایندگانی که در استیفای حقوق مردم و موکلان خود لحظه ای آرامش و آسایش ندارند، سر تعظیم فرود می آورد و از انفاس پاک نمایندگان شهید مجلس به ویژه روح قدسی آیت الله شهید سید حسن مدرس مسئلت دارد که ردای فاخر عدالت خواهی و استکبار ستیزی و رهایی از چرب و شیرین دنیا را بر قامت نمایندگان مجلس شورای اسلامی استوار دارند. آمین یا رب العالمین.

روایت محسن هاشمی از رابطه پدرش و مقام معظم رهبری

محسن هاشمی فرزند ارشد آیت الله هاشمی در گفتگویی با آنا ضمن تشریح رابطه  آیت الله هاشمی با مقام معظم رهبری اظهار کرد: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند آشنایی ایشان با حضرت آیت‌الله هاشمی مربوط به 59 سال پیش است. من این ارتباط را از سن پنج، شش سالگی خودم به خاطر دارم. ما در یک ساختمان با هم در همین خیابان ایران (نایب السلطنه سابق) زندگی می‌کردیم. این ارتباط عمیقا وجود داشته است. در سفرهای که به مشهد داشتیم، نیز این ارتباطات برقرار بود. بعد از انقلاب هم که هر دو در شورای انقلاب بودند، برای تثبیت انقلاب با هم همکاری می‌کردند. در زمان ریاست مجلس آقای هاشمی و ریاست جمهوری آیت‌الله خامنه‌ای هم هر دو به عنوان سران قوا با هم ارتباطات داشتند و گاهی جلسات در خانه تشکیل می‌شد و پدر میزبان بودند.این روابط به همین شکل تا سال 68 ادامه داشت.
 وی افزود: بعد از رحلت امام(ره) هم این ارتباط ادامه داشت. در این مقطع آقای هاشمی رئیس‌جمهوری شده بودند و آیت‌الله خامنه‌ای رهبر بودند. رفت و آمد هم از جانب آقای هاشمی بود و هم از جانب رهبر انقلاب. اتفاق می‌افتاد که رهبر انقلاب به محوطه ریاست‌جمهوری بیایند چون آنجا فضای سبز و درخت‌های مناسب‌تری داشت. بخصوص در مواقعی که هوا خوب بود، جلسات به میزبانی آیت‌الله هاشمی در فضای سبز محوطه ریاست‌جمهوری تشکیل می‌شد. جلسات هم عمدتا بعد از نماز مغرب و عشا بود و شب برگزار می‌‌‌شد.
محسن هاشمی ادامه داد: این دیدارها تا پایان دوره ریاست جمهوری آقای هاشمی ادامه داشت. ملاقات‌ها دائمی و هفتگی بود مگر زمانی که موارد فوق‌العاده پیش می‌آمد.
در دوره مجمع، این ملاقات‌ها کمتر شد و از هفتگی، به دو هفته یکبار، سه هفته یکبار، ماهی یکبار، و حتی این اواخر به دو ماه یکبار هم رسید.

اولویت نامزد نهایی «جمنا» رفع مشکلات اقتصادی باشد
اسماعیل کوثری نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کنار هم قرار گرفتن نیروهای انقلابی خودش یک نتیجه مثبت است،‌ گفت: تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی کار بسیار خوبی بود و امیدواریم با همدلی، یک دست شدن و نزدیک شدن نیروهای انقلاب به هم، به نتیجه و هدف مورد نظر برسیم.
کوثری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شانس پیروزی برای این جبهه در انتخابات آینده متصور هست یا خیر؟ گفت: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در انتخابات آینده  به احتمال خیلی زیاد شانس پیروزی دارد، لذا اگر به یک نفر واحد برسند، آن نفر واحد می‌تواند این کار را انجام دهد. 
وی با اشاره به معرفی یک تیم کنار نامزد نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب، افزود: اولویت کار  تیم کنار نامزد نهایی باید رفع مشکلات مردم خصوصاً در زمینه مشکلات اقتصادی و پیاده کردن اقتصاد مقاومتی باشد.

جهانگیری اظهارات تند علیه روحانی را تکذیب کرد

معاون اول رئیس‌جمهور در واکنش به انتشار گسترده یک سخنرانی از او علیه عملکرد روحانی به وزیر اطلاعات تامه نوشت.
به گزارش  پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول‌رئیس‌جمهور، بدنبال انتشار خبری سراسر کذب در برخی از کانال های تلگرامی از جمله کانال هایی موسوم به "کانال تلگرامی سایبری عمار و کانال تلگرامی نه ده" با عنوان " جزییات سخنان تند منتسب به جهانگیری در جمع کارگزاران و حمله شدید وی به روحانی" و باز نشر وسیع آن در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، معاون اول رییس جمهور ضمن تکذیب این خبر سراسر دروغ، دستور شناسایی و برخورد قاطع با اینگونه مراکز که هدفی جز تضعیف و تخریب دولت و رییس جمهور و نیز تشویش افکار عمومی ندارند را به وزیر اطلاعات صادر کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت