ته چین؛

طرز تهیه خاگینه نارگیلی با موز

کد خبر: ۶۷۳۸۱۲
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۱ 04 March 2017
تعداد بازدید : 202

 

یک پیمانه آرد برنج یا آرد معمولی
نصف پیمانه نارگیل خورد شده
نصف پیمانه شکر
یک قاشق غذاخوری کنجد
یک پیمانه شیر نارگیل
ده عدد موز
روغن گیاهی
نعنا برای تزیین

بازدید 7512
خاگینه معمولاً در کشورهای مختلف متناسب با میوه ها و مواد غذایی مناطق مختلف، با ترکیب های متفاوتی تولید می شود. خاگینه نارگیلی با موز که امروز در «تابناک» پختش را یاد می گیرید، یکی از این غذاهاست.
اشتراک گذاری