کد خبر: ۶۷۲۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱ 01 March 2017

 

دنده گوساله به مقدار لازم
دو چهارم لیوان آب سیب
یک سوم لیوان خردل
یک قاشق غذاخوری سس ووسترشر
نمک و فلفل یا ادویه استیک به مقدار لازم
شکر قهوه‌ای به مقدار لازم
عسل به مقدار لازم
سس مورد علاقه به میزان لازم

نحوه درست کردن دنده دودی آرام پز شده در سه مرحله به مدت 6 ساعت با استفاده از یک چهارم لیوان آب سیب، یک سوم لیوان سس خردل و یک قاشق غذاخوری سس ووسترشر را در «تابناک» فرا می گیرید. با این روش گوشت به حدی نرم و خوشمزه می‌شود که با دست از استخوان جدا شده و در دهان آب شود. این ویدیو را با زیرنویس فارسی در «تابناک» می بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: