ناوچه روسی در مسیر مدیترانه برای حضور در ماموریت سوریه

یکی از مقام های نیروی دریایی روسیه اعلام کرد، ناوچه روسی آدمیرال گریگوروویچ بندر سواستوپول در کریمه را به مقصد مدیترانه ترک کرد تا به نیروهای دریایی این کشور مستقر در نزدیکی ساحل سوریه بپیوندد.
کد خبر: ۶۷۲۳۰۳
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰ 28 February 2017
|
1538 بازدید

یکی از مقام های نیروی دریایی روسیه اعلام کرد، ناوچه روسی آدمیرال گریگوروویچ بندر سواستوپول در کریمه را به مقصد مدیترانه ترک کرد تا به نیروهای دریایی این کشور مستقر در نزدیکی ساحل سوریه بپیوندد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، کاپیتان ویاچسلاو تروهاچف، سخنگوی یگان نیروی دریایی روسیه در دریای سیاه گفت: این ناوچه قرار است به عنوان بخشی از نیروی دریایی دائمی روسیه در مدیترانه فعالیت کند.

این ناوچه که به موشک‌های کروز کالیبردار مسلح است، نوامبر سال گذشته میلادی نیز به عنوان بخشی از نیروهای ویژه دریایی روسیه در دریای مدیترانه مستقر شد و علیه اهداف داعش اقدام به شلیک موشک کرد.

این ناوچه نخستین در کلاس شش ناوچه است که توسط نیروی دریایی روسیه در سال 2010 برای یگان دریای سیاه این کشور به کار گرفته شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت