«ابو سیاف» گروگان آلمانی را سر برید

کد خبر: ۶۷۲۰۱۸
| |
7164 بازدید
گروهک تروریستی ابوسیاف در فیلیپین که پیش از این تهدید کرده بود در صورت ادامه مقابله آلمان با داعش، گروگان‌های آلمانی را به قتل می‌رساند،‌ امروز ویدیویی از سر بریدن یک گروگان منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، گروهک تروریستی موسوم به «ابوسیاف» هم‌پیمان با «داعش»، مستقر در فیلیپین، ویدیویی را منتشر کرد که در آن گروگان آلمانی را سر بریده است.

به نوشته شبکه دوییچه وله، روز دوشنبه (امروز) این گروهک تروریستی در فیلیپین گروگان آلمانی را سر برید و فیلم آن را در فضای مجازی منتشر کرد.

پیش از این داعش تهدید کرده بود، در صورتی که دولت آلمان به مبارزه علیه داعش در عراق و سوریه ادامه دهد، دو گروگان آلمانی در فیلیپین را به قتل می‌رساند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت