داعش رهبران مسلمانان استرالیا را تهدید به مرگ کرد

کد خبر: ۶۶۷۶۵۱
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰ 15 February 2017
|
4494 بازدید
گروه تکفیری داعش رهبران مسلمانان استرالیا را در ویدیویی تبلیغاتی مرتد خواند و آنها را تهدید به ترور و مرگ کرد.

به گزارش ایرنا، تارنمای 'بیزینس اینسایدر' استرالیا روز چهارشنبه به نقل از پلیس ایالت 'نیوساوت ولز' اعلام کرد این گروه تروریستی از طرفدران خود خواسته است 'شیخ شادی السلیمان'، 'شیخ احمد عبده' و 'ابراهیم ابو محمد' رهبران مسلمانان استرالیا را به عنوان 'دشمنان دیدگاه های افراطی' به قتل برسانند.
 
در این ویدئو 25 دقیقه ای داعش که با عنوان 'مبارزه با رهبران کفر' منتشر شد، این گروه تکفیری از پیروان خود خواست این افراد را که از آنها با عنوان 'خائن، جاسوس و مرتد' یاد کرده است به قتل برسانند، چرا که آنها با نام اسلام برای کاهش خشونت تلاش می کنند.
 
'مایکل کینان' از مقامات بلندپایه استرالیا برای مقابله با تروریسم، تایید کرد که مقامات فدرال این کشور با این روحانیون مسلمان در تماس بوده اند و در مورد امنیتشان مذاکره شده است.
 
این روحانیون استرالیایی مردم را به وحدت و صلح که در اسلام بر آن تاکید شده است، دعوت می کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت