تعداد بازدید : 566
کد خبر:۶۶۷۳۸۹
کد خبر:۶۶۷۳۸۹
10927 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ | ۱۳۹۵/۱۱/۲۶
14 February 2017
ته چین؛

تکنیک‌های گریل کردن مرغ و گوشت

گریل کردن گوشت و مرغ از انتخاب زغال تا ترتیب گریل کردن گوشت و مرغ، با فوت و فن‌های خاصی همراه است. برخی از این فوت و فن‌ها را در این ویدیوی «تابناک» با زیرنویس فارسی می بینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.