ته چین؛

طرز تهیه نان دارچینی

کد خبر: ۶۶۶۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵ 12 February 2017
تعداد بازدید : 3364
کد خبر: ۶۶۶۴۰۳
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵ 12 February 2017
|
16388 بازدید
|
۱
 

پانزده گرم مخمر تازه
يک قاشق چای‌خوری شکر
سه چهارم پيمانه شير
يک زرده تخم مرغ
دو قاشق کره آب شده
دو و يک چهارم پیمانه آرد
نصف قاشق چاي‌خوري نمک
پنج قاشق چای‌خوری شکر
سه قاشق چاي‌خوري دارچين
سه و نيم قاشق غذاخوری کره
سه قاشق چاي‌خوري بادام درختي پودر شده

بازدید 16388
۱
نان شیرمال را با طمع‌های مختلف و شیوه‌های متنوعی تولید می‌کنند. این نوع نان که بیشتر در صبحانه و عصرانه سرو می شود، با ترکیب دارچین، طمع فوق العاده ای می‌یابد. اکنون طرز تهیه تان شیرمال دارچینی را در «تابناک» می بینید

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
اين نوع شيريني خواستگاه استان سمنان هست
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟