صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

«ترامپ» رسما علیه حکم قاضی شکایت کرد

کد خبر: ۶۶۳۷۷۹
| |
6577 بازدید

رئیس جمهوری آمریکا با تنظیم شکایتی، تجدید نظر در حکم دادگاه فدرال مبنی بر لغو فرمان مهاجرتی وی علیه اتباع ۷ کشور مسلمان را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت دادگستری آمریکا از تنظیم شکایت دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری تازه کار آمریکا، علیه حکم «جیمز رابرت» قاضی فدرال ایالت «واشنگتن» خبر داد.

در عین حال، ترامپ نیز در یکی از همان پیام های توئیتری معروفش، مدعی شد: ما این پرونده را می بَریم. ما به خاطر امنیت آمریکا می بَریم.

گفتنی است قاضی رابرت دیروز شنبه طی حکمی سیاست مهاجرتی ترامپ مبنی بر ممنوعیت ورود اتباع هفت کشور مسلمان به خاک آمریکا را به چالش کشید و دستور تعلیق این فرمان در سراسر آمریکا را صادر کرد.

به پیروی از حکم قاضی فدرال، اداره گمرگ ایالات متحده از شرکت های هواپیمایی این کشور خواست تا به اتباع هفت کشور ایران، عراق، سوریه، لیبی، یمن، سومالی و سودان که دارای روادید هستند، خدمات مسافرتی ارائه دهند.

در همین راستا، وزارت خارجه آمریکا نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرد افرادی که دارای گذرنامه های معتبر هستند، می توانند به آمریکا وارد شوند.

با این حال، ترامپ که از تصمیم قاضی رابرت در به چالش کشیدن حکم وی درباره مهاجرت به خشم آمده است، از همان ساعات نخست صبح دیروز، موج حملات توئیتری خود را علیه مخالفین آغاز کرد و گفت: کشور ما به جایی رسیده که یک قاضی می تواند ممنوعیت مسافرتی صادره از سوی وزارت امنیت داخلی را لغو کند تا هرکسی،‌ حتی با نیات شوم، به آمریکا وارد شود.

وی در پیامی دیگر مدعی شد که به دلیل لغو این ممنوعیت توسط یک قاضی، ممکن است شمار زیادی از مردمان بد و خطرناک به داخل آمریکا سرازیر شوند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات