آخوندي: مديرعامل سايپا نميشوم
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: مديرعامل سايپا نخواهم شد و تمايلي به كار در اين سمت ندارم.
محمد آخوندي در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: در اين زمينه شفاهي با من صحبت كردند؛ اما اعلام كردم تمايلي به كار در اين سمت ندارم. با افراد ديگري صحبت شده؛ اما اينكه چه شخصي مديرعامل ميشود، بيخبرم. مسئولان سايپا در اين زمينه تصميم گيرنده هستند.
وي در مورد خبر تغييرات در هيات مديره پرسپوليس اظهار داشت: در يك سال و نيمي كه عضو هيات مديره بودم، تمام تلاشم اين بود كه رابط بين سازمان و پرسپوليس باشم تا بحثهاي مالي و اداري سريعتر انجام شود. تاثيرش را هم ميتوانيد از مديرعامل بپرسيد.
سخنگوي سابق سازمان تربيت بدني ادامه داد: در حال حاضر نيز اصراري بر ماندن در هيات مديره ندارم؛ حتي به طور شفاهي به سعيدلو اين موضوع را گفتم؛ اما ايشان گفتند فعلا بمان و به كارت ادامه بده. براي تمامي افرادي كه به پرسپوليس خواهند آمد، آرزوي موفقيت ميكنم.
عضو هيات مديره باشگاه در مورد وضعيت كنوني پرسپوليس گفت: ترجيح ميدهم در اين مورد حرفي نزنم؛ اما بعد از مسابقه با استقلال، حرفهايم را خواهم زد. تيم با برنامهريزي تحت فشار است تا در مسابقه با استقلال نتيجه نگيرد. در عدم نتيجه گيري پرسپوليس هم چند عامل مختلف موثر هستند.
وي ادامه داد: وضعيت تيم حداقل تا قبل از ديدار روز گذشته با پيكان، آنقدر كه گفته ميشد، بد نبود. باخت به پيكان هم تحت تاثير داوري رقم خورد.


