میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سوریه در مذاکرات قزاقستان شرکت می‌کند

کد خبر: ۶۵۴۵۳۲
| |
3776 بازدید

معاون وزیر امور خارجه سوریه اظهار داشت، دولت سوریه موافقت کرده که بدون مداخله خارجی در مذاکرات پایتخت قزاقستان، در این مذاکرات حضور یابد.

به گزارش العالم، فیصل مقداد معاون وزیر امور خارجه سوریه اظهار داشت: دولت سوریه موافقت کرده است بدون مداخله خارجی در مذاکرات آستانه، در این مذاکرات حضور یابد.

وی در دیدار با هیئتی از قزاقستان در دمشق، تاکید کرد، سوریه در تلاش برای به نتیجه رساندن این مذاکرات، با هدف پایان دادن به عملیات تروریستی در سوریه و پایان دادن به کشتاری که ترکیه، اروپا، انگلیس، فرانسه و دولت کنونی آمریکا از آن حمایت می کنند جدی است.

فیصل مقداد ادامه داد: دمشق به موفقیت این مذاکرات اهمیت می دهد و امیدوار است نتایج مورد انتظار، در این مذاکرات حاصل شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات