بازدید 13404
۳

نیشکر از برداشت تا پخت

کد خبر: ۶۵۴۱۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷ 04 January 2017
مردی در حال حمل ساقه های نیشکر در روستای «سیف کتی» است. 

به گزارش ایرنا، نیشکر گیاهی قندی با ساقه‌های بلند و بندبند است و عمدتا در مناطق معتدل گرم رشد می کند. آب محصول پس از برداشت در دستگاه ویژه ای گرفته می شود و در دمای 300 تا 400 درجه به مدت دو ساعت می جوشانند.

این عمل تا تبخیر کامل آب نی‌ها ادامه پیدا می کند. دیگ حاوی نیشکر باید به شکل منظم هم زده شود و تفاله‌ها نیز از دیگ‌ها خارج شود. در انتها محصول به دست آمده، شکر قهوه‌ای یا سرخ نامیده می‌شود.


تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۳
مرکز نیشکر ایران خوزستان است گزارشی هم از این شرکت ها تهیه نمایید لطفا
ضررش تو چیه این گیاه ؟ قهوه ایش هم مثل سفید ضرر داره ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
اتفاقا قهوه ایش ضرر که نداره کلی هم منفعت داره.منتها حیف که دست ما بش نمی رسه
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها
آخرین اخبار