حرف مردم/

کسی بیاید که خود را مدیون مردم بداند نه مدیون گروه ها

در این بخش از صفحه انتخابات سایت تابناک بنا داریم نظرات، دیدگاه ها، انتقادات و در مجموع حرف مردم در ارتباط با انتخابات، افراد، کاندیداها و گروه های سیاسی را بدون دخل و تصرف منتشر کنیم. لذا نظراتی که به صورت کارشناسانه، منطقی و به دور از توهین به افراد و گروه های سیاسی باشد، عینا در این بخش منتشر خواهد شد.
کد خبر: ۶۵۴۱۷۷
| |
2941 بازدید

در این بخش از صفحه انتخابات «تابناک» بنا داریم نظرات، دیدگاه ها، انتقادات و در مجموع حرف مردم در ارتباط با انتخابات، افراد، کاندیداها و گروه های سیاسی را بدون دخل و تصرف منتشر کنیم.لذا نظراتی که به صورت کارشناسانه، منطقی و به دور از توهین به افراد و گروه های سیاسی باشد، عینا منتشر خواهد شد.

«تابناک» صرفا منتشر کننده نظرات مردمی در خصوص مسائل انتخاباتی است و انتشار این مطالب به معنی تائید و یا رد موضوعات مطرح شده نیست.


بی نام:
باید کسی  که سکاندار مقام دوم در کشور می شود به ادبیات دیپلماتیک و مراودات بین المللی و منافع ملی مردم و کشور واقف باشد. مهره و برده و سرسپرده باند و گروه وجناح خاصی نباشد و خود را مدیون کشور و مردم و متعهد به اجرای قانون اساسی بداند. کسی باید رئیس جمهور بشود که تسلیم  زر،  زور و تزویر نباشد باید کسی بیاید که با این همه درامد کشور فقر وبیکاری وگرانی را درمان نماید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت