میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تهیه اطلس امنیتی برای انتخابات ریاست‌جمهوری

کد خبر: ۶۵۳۵۲۷
| |
4411 بازدید
رئیس کمیته امنیتی ستاد انتخابات کشور از تهیه اطلس امنیتی برای انتخابات 96 ریاست جمهوری خبر داد و گفت: تمهیدات مربوط به امنیت انتخابات 96 از پنج ماه قبل آغاز شده است.

به گزارش فارس حسین ذوالفقاری رئیس کمیته امنیتی ستاد انتخابات کشور درباره تمهیدات اندیشیده شده در امنیت انتخابات 96 اظهار داشت: در رابطه با امنیت انتخابات 96 از پنج ماه قبل کار خود را آغاز کردیم چون بحث انتخابات یک بحث لحظه‌ای نیست بلکه باید از یک زمانی جلوتری اقدامات را شروع کنیم تا در زمان انتخابات مشکل امنیتی پیدا نکنیم. لذا از این جهت ما از پنج ماه قبل یعنی تقریبا از اواسط تابستان عملا کارهای مربوطه را شروع و وضعیت‌ها را بررسی و برآوردهای امنیتی را نیز تهیه کردیم.

ذوالفقاری در پاسخ به این سوال که آیا برای انتخابات آینده اطلس امنیتی تهیه خواهد شد یا خیر، گفت: در حال تهیه اطلس امنیتی برای انتخابات 96 ریاست جمهوری هستیم که در این اطلس امنیتی نقاطی که بیشتر نیاز به مراقبت دارند و یا بیشتر زمینه برخی از ناامنی‌ها را داشته‌اند بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند. البته ما به متغیرهای جدید بی‌توجه نیستیم و هرگونه برآوردی که داشته باشیم برای آن برنامه‌ریزی می‌کنیم.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات