صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله شدید شمس به مدیرعامل استقلال

کد خبر: ۶۵۳۱۷۹
| |
3024 بازدید

سرمربی پیشین تیم ملی ایران با انتقاد از وضعیت موجود می‌گوید فوتسال باید از باندبازی، آقازاده‌ها و افرادی که متکی به قدرتهای سیاسی هستند پاک شود و نجات یابد.

به گزارش تابناک ورزشی، حسین شمس درباره صحبتهای سیدرضا افتخاری مدیرعامل باشگاه استقلال علیه وی مبنی بر نتیجه نگرفتن در لیگ برتر و احتمال سقوط تیم دانشگاه آزاد به لیگ دسته اول، گفت: کسی که فوتسال را نمی شناسد باید این حرفها را هم بزند. افتخاری در فوتسال نبوده و از خیلی مسائل آگاه نیست. شاید ایشان نمی داند که من پنج دوره قهرمان آسیا شده ام و یا عنوان بهترین مربی را هم دارم.

وی افزود: کسانی که حرفهای افتخاری را می شنوند، می خندند. افتخاری با پشتوانه ای که دارد و به واسطه آن در فوتبال و فوتسال حضور یافته، نمی داند چه کسانی موفق بوده اند. انتظار بیشتر از این هم از افتخاری نمی رود.

سرمربی تیم فوتسال دانشگاه آزاد تاکید کرد: امیدوارم یک نفر پیدا شود و فوتسال را از دست باندبازی، آقازاده ها و یا افرادی که به واسطه قدرت سیاسی در آن حضور یافته اند را نجات بدهد. همه می دانند که چه قدرتی پشت سر افتخاری است. جامعه فوتسال از دست افتخاری خسته شده است همانطور که الان باشگاه استقلال هم از دست ایشان خسته است!

شمس در پاسخ به این سئوال که با تیم فوتسال دانشگاه آزاد نتایج بدی در لیگ کسب کرده است، گفت: واقعا ثبت ۱۳ شکست عجیب و غریب است. البته ما زمانی وارد لیگ برتر شدیم که نتوانستیم بازیکنان زیادی جذب کنیم. الان هم چهار بازیکن کلیدی مان مصدوم هستند. بیشتر مسابقات را هم روی کم تجربگی بازیکنان واگذار کردیم.

وی درباره اینکه با این نتایج اعتبارش در فوتسال از دست می دهد، تصریح کرد: من بیش از ۵ بار قهرمان لیگ شده ام. بعد از آن همه قهرمانی، یکسال هم اینطور می شود. حضور در تیم دانشگاه تجربه گرانبهایی بود. من همیشه با بازیکنان سطح بالا کار کرده بودم ولی در تیم دانشگاه آزاد اینطور نبود و این هم خودش یک چالش جدید است. به هر حال چیزی که برای من اهمیت دارد رفاقت است. من به خاطر رفاقت با محمد دادکان سرمربی دانشگاه شدم. برای من این رفاقتها از نتیجه مهمتر است!

سرمربی تیم فوتسال دانشگاه آزاد در پایان تاکید کرد: من از باشگاه درخواست کرده ام که با جدایی ام موافقت کنند و یک مربی جدید دیگر بیاورند. به شدت خواهان کناره گیری از سرمربیگری دانشگاه هستم چون نمی توانم به این تیم کمک کنم. شاید با حضور یک مربی جدید به تیم شوک وارد شود و بتوان تیم را نجات داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟