صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رکورد 4 ساله معاملات آتی سکه شکسته شد

بورس کالای ایران شاهد استقبال سرمایه گذاران و معامله گران از بازار آتی سکه بود به طوری که در مجموع 30 هزار و 821 قرارداد در پنج نماد معاملاتی امضا شد تا رکورد چهار ساله این معاملات شکسته شود.
کد خبر: ۶۵۱۸۳۹
| |
5759 بازدید
بورس کالای ایران شاهد استقبال سرمایه گذاران و معامله گران از بازار آتی سکه بود به طوری که در مجموع 30 هزار و 821 قرارداد در پنج نماد معاملاتی امضا شد تا رکورد چهار ساله این معاملات شکسته شود.

به گزارش ایرنا به نقل از «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، آخرین بار در هشتم مهر سال 1391 بود که حجم معاملات آتی سکه از مرز 30 هزار قرارداد فراتر رفت؛ اما دیروز (دوشنبه) پس از گذشت بیش از چهار سال رکورد معاملات آتی سکه شکسته شد.

بررسی جزییات معاملات دیروز نشان می دهد ارزش معاملات روی رقم سه هزار و 838 میلیارد ریال قرار گرفت که نسبت به روز معاملاتی قبل (یکشنبه) رشد 95 درصدی تجربه کرد.
حجم معاملات در روز گذشته به 15 هزار و 778 قرارداد رسید.

به این ترتیب سررسید شهریور ماه سال آینده با 25 هزار و 664 قرارداد، رتبه اول را در سررسید های فعال آتی کسب کرد، این در شرایطی است که معاملات تیر 96، دی، اردیبهشت و اسفند 95 به ترتیب رتبه های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

در جریان معاملات اختیار خرید سکه در بورس کالای ایران در روز گذشته، در مجموع یک هزار و 944 قرارداد منعقد امضا شد.

همچنین در مجموع 44 قطعه سکه بهار آزادی به ارزش 522 میلیون ریال در قالب گواهی سپرده در بورس کالای ایران مورد معامله قرار گرفت که نسبت به معاملات روز گذشته رشد 22 درصدی تجربه کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟