میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هک بیش از یک میلیارد حساب کاربری یاهو

یاهو در بیانیه‌ای گفت معتقد است یک شخص ثالث غیرمجاز در ماه اوت 2013 داده‌های بیش از یک میلیارد حساب را سرقت کرده است.
کد خبر: ۶۴۸۶۰۸
| |
13498 بازدید
هک بیش از یک میلیارد حساب کاربری یاهویاهو اعلام کرد داده‌های شخصی بیش از یک میلیارد کاربر این شرکت در یک عملیات هکری در سال 2013 سرقت شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرگزاری فرانسه، یاهو روز چهارشنبه اعلام کرد داده‌های شخصی بیش از یک میلیارد کاربر این شرکت در یک عملیات هکری در سال 2013 سرقت شد.

این مقدار تقریبا دو برابر یک هک دیگر است که سه ماه پیش توسط این شرکت فاش شده بود. این ماجرا ضربه بزرگی به این شرکت پیشرو اینترنتی است.

یاهو در بیانیه‌ای گفت معتقد است یک شخص ثالث غیرمجاز در ماه اوت 2013 داده‌های بیش از یک میلیارد حساب را سرقت کرده است.

این شرکت گفت این پرونده احتمالا غیر از ماجرایی است که این شرکت در 22 سپتامبر 2016 فاش کرد و طی آن به 500 میلیون حساب کاربری دستبرد زده شد.

این خبر تهدید تازه‌ای برای توافق یاهو برای فروش اموال عملیاتی حود به شرکت وریزون به مبلغ 4.8 میلیارد دلار محسوب می‌شود.

این شرکت گفت اقدامات برای ایمن‌سازی حساب‌های کاربری اتخاذ شده است.

یاهو گفت از کاربرانی که به حساب‌هایشان دستبرد زده شده خواسته است گذرواژه خود را تغییر دهند.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات