صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست ترکیه برای استفاده از ارز داخلی در تجارت با ایران، چین و روسیه

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، در تلاش برای افزایش ارزش لیر که در حال سقوط است، پیشنهاد داده است که در تجارت با روسیه، چین و ایران از ارزهای داخلی استفاده شود.
کد خبر: ۶۴۶۱۵۳
| |
4829 بازدید
|
۵
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، در تلاش برای افزایش ارزش لیر که در حال سقوط است، پیشنهاد داده است که در تجارت با روسیه، چین و ایران از ارزهای داخلی استفاده شود. 

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از Russia Today، اردوغان گفت: "اگر ما از آن ها چیزی خریدیم، از پول آن ها استفاده کنیم، اگر آن ها از ما چیزی خریدند، از پول ما استفاده کنند"، و تأکید کرد بنعالی ییلدیریم—نخست وزیر ترکیه در طول سفرش به مسکو در این رابطه صحبت خواهد کرد.

درخواست ترکیه برای استفاده از ارز داخلی در تجارت با ایران، چین و روسیه

طیب اردوغان گفت که این پیشنهاد پیشتر به بانک مرکزی ارائه شده و قبلاً در موردش با مسکو، پکن و تهران گفتگو کرده ایم.

اردوغان مجدداً از مردم ترکیه خواست تا به احتکار ارزهای خارجی "در زیر بالشت هایشان" پایان دهند و دلار ها یورو های‌شان را به لیر و طلا تبدیل کنند.

او در سخنرانی ای بعد از افتتاح یک کتابخانه و یک موزۀ جدید در مرکز شهر کایسری گفت :" لیر ترکیه مبارک است."

ارزش لیر ترکیه پس از کودتای نافرجامی که در ماه جولای اتفاق افتاد شدیداً از ارزش افتاد. یک جناح نظامی در ماه جولای سعی کرد تا رئیس جمهور را از قدرت پایین بکشد. لیر ترکیه در ماه نوامبر بیش از ده درصد، ارزشش را از دست داد.  

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
پول بی ارزش ترکیه به چه درد میخوره جز خرید بنجل از خودش
پاسخ ها
AKBAR
| Iran, Islamic Republic of |
۰۶:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۶
مثلا پول ما و یا روسیه خیلی با ارزش است؟
ناشناس
|
China
|
۰۴:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۶
آقایانی که دم و دقیقه از برجام ایراد میگیرند کجا هستند که مقایسه کنند کشور ما در دوره احمدی نژاد چه فرصتی را در اختیار ترکیه قرار داد و چقدر از منابع ما را به این کشور سرازیر کرد. فارغ از مشکلاتی که ترکیه بعد از کودتا داشته است، یکی از مشکلات بزرگ این همسایه و البته رقیب منطقه ای، بازگشت تعقل و تدبیر در دولت ایران و ایفای نقش کشور در معادلات سیاسی و اقتصادی منطقه هست.
fhk;d
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۶
اتفاقا جا افتادن این روش معامله در نهایت به رونق اقتصادی ملتها و در نهایت پایان تسلط دلار و یورو بر سرنوشت اقتصاد دنیاست .
احمد
|
-
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۶
پول بي ارزش تركيه يك لير برابر با 1200تومان پول بارزش ايران است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟