میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

برگزاری اولین جلسه محاکمه غیابی گولن

دادگاه ترکیه سه‌شنبه اولین جلسه محاکمه فتح‌الله گولن و ۷۳ تن دیگر را به اتهام تلاش برای براندازی دولت و انحلال قانون اساسی ترکیه برگزار کرد.
کد خبر: ۶۴۳۰۳۹
| |
3181 بازدید
دادگاه ترکیه سه‌شنبه اولین جلسه محاکمه فتح‌الله گولن و ۷۳ تن دیگر را به اتهام تلاش برای براندازی دولت و انحلال قانون اساسی ترکیه برگزار کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه استار، اولین جلسه محاکمه فتح‌الله گولن، روحانی در تبعید و مخالف دولت ترکیه که آنکارا از وی به عنوان متهم اصلی کودتای ۱۵ ژوئیه یاد می‌کند، به همراه ۷۳ تن دیگر روز سه شنبه به صورت غیابی برگزار شد.

این افراد که در میان آن‌ها اسامی روزنامه نگاران و برخی سرمایه گذاران مطرح نیز دیده می‌شود به ایجاد یک سازمان تروریستی مسلح و اداره آن، تلاش برای اسقاط دولت ترکیه، تلاش برای انحلال قانون اساسی و جاسوسی سیاسی و نظامی علیه ترکیه متهم هستند.

در این جلسه، علیهان اونجو که وکالت فتح‌الله گولن را برعهده داشت از دفاع موکلش دست کشید. همچنین گزارش شده هفت تن از متهمان در دادگاه حضور داشتند و برخی از متهمان نیز گفته شده که از ترکیه گریخته‌اند.

گولن بارها اتهامات وارده علیه خود را رد کرده است. دولت ترکیه از آمریکا می‌خواهد که گولن را به این کشور بازگرداند و مذاکراتی را در این باره آغاز کرده و واشنگتن نیز اعلام کرده تا ارائه اسناد کافی گولن را به ترکیه بازنمی‌گرداند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات