صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ییلدیریم: "الباب" سوریه را به زودی آزاد می‌کنیم

نخست وزیر ترکیه تأکید کرد که مخالفان سوری به شهر الباب در حومه شمالی حلب نزدیک شده‌اند و این شهر به زودی از وجود داعش پاکسازی خواهد شد.
کد خبر: ۶۴۰۹۹۱
| |
6883 بازدید
نخست وزیر ترکیه تأکید کرد که مخالفان سوری به شهر الباب در حومه شمالی حلب نزدیک شده‌اند و این شهر به زودی از وجود داعش پاکسازی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری العهد، بنعالی ییلدیریم، نخست وزیر ترکیه در سخنانی گفت: مخالفان سوریه به شهر الباب در حومه شمالی حلب نزدیک شده‌اند و این شهر به زودی از وجود داعش پاکسازی خواهد شد. ما همچنان به جنگ با تروریسم بدون توقف ادامه می‌دهیم چرا که تهدیدات از سوی عراق و سوریه به دلیل بحران‌های این دو کشور ادامه دارد.

وی تأکید کرد: ما از هیچ کشور دیگری دستور نمی‌گیریم. حرف اول را مردم ما می‌زنند و ما دستورمان را از حرف مردم می‌گیریم.

ارتش آزادی سوریه اخیرا عملیات آزادی شهر الباب، آخرین مقر داعش در استان حلب را با کمک ارتش ترکیه آغاز کرد.

ییلدیریم همچنین اعلام کرد که اتحادیه اروپا باید میان ترکیه و دشمنانش یکی را انتخاب کند.

وی گفت که بروکسل نباید از ترکیه انتظار تغییر در قوانین ضد ترور را داشته باشد.

این اظهارات همزمان با سفر وزیر خارجه آلمان به آنکارا صورت گرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟