میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فعالیت بانک های ایرانی در ترکیه

نیهات زیبکچی وزیر اقتصاد ترکیه، روز دوشنبه تأیید کرد که سه بانک تجاری ایران علاقه مند به شروع فعالیت در ترکیه هستند.
کد خبر: ۶۳۹۱۰۹
| |
8042 بازدید
نیهات زیبکچی وزیر اقتصاد ترکیه، روز دوشنبه تأیید کرد که سه بانک تجاری ایران علاقه مند به شروع فعالیت در ترکیه هستند.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از Daily Sabah، در طی دیدار رسمی از ایران،  نیهات زیبکچی به خبرگزاری آناتولی گفت که بانک های پاسارگاد، سامان و پارسیان، قصد دارند در ترکیه شعبه هایی تأسیس نمایند.

نیهات زیبکچی گفته است: "گرچه این سه بانک تا کنون درخواست رسمی ای به آژانس نظارت بر مقررات بانکی (ناظر بانکی ترکیه) نداده اند، هیچ محدودیتی برای فعالیت آن ها در کشور ما به شرط برخورداری از معیار های لازم وجود ندارد."

هالک‌بانک ترکیه از پیش در ایران فعالیت دارد.

زیبکچی همچنین بیان کرد که افزایش کالاهای قرارداد تجارت ترجیحی بین دو کشور به 200 قلم، در طول مذاکرات دوجانبه با ایران پیشنهاد شده بود.

پیشتر طبق این قرارداد ترکیه عوارض گمرکی برای خروج 145 قلم کالا به ایران را کاهش داده بود و در مقابل ایران نیز عوارض گمرکی خروج 125 قلم کالا به ترکیه را کم کرده بود.

وزیر اقتصاد ترکیه همچنین گفت که دربارۀ مسائل مربوط به استفاده از ارز داخلی در تجارت دو کشور نیز مذاکراتی صورت گرفته است.

او اضافه کرد: " در صورت به دست آمدن توافق، ترکیه هزینۀ خرید گاز طبیعی را به لیره ترکیه پرداخت می کند، و با آن پول ایران می تواند ساخت و ساز و یا سایر خدمات را از ترکیه دریافت کند."

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات