میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اعلام نظر دولت درباره فعالیت شجریان در کشور

معاون هنری وزیر ارشاد اعلام کرد که محمدرضا شجریان از نظر دولت هیچ منعی برای فعالیت در کشور ندارد.
کد خبر: ۶۳۹۰۸۹
| |
22592 بازدید
معاون هنری وزیر ارشاد اعلام کرد که محمدرضا شجریان از نظر دولت هیچ منعی برای فعالیت در کشور ندارد.

به گزارش خبرآنلاین، علی مرادخانی درباره آخرین وضعیت استاد شجریان تصریح کرد: وضعیت جسمانی شجریان خوب است و در حال گذراندن دوره فیزیوتراپی است. با قراری که با خانواده ایشان داشته‌ایم، منتظر اتمام دوره درمانی شجریان خواهیم بود.

وی با اشاره به فعالیت‌های هنری شجریان در داخل کشور گفت: از نظر دولت ایشان هیچ منعی برای فعالیت در ایران ندارند و پس از گذراندن دوره درمانی قطعا در این‌باره اظهارنظر خواهند کرد. ضمن اینکه با انتشار آلبوم طریق عشق و البته استقبال خوب مردم از آن نشان داده شد که فعالیت هنری ایشان در کشور هیچ منع قانونی‌ای ندارد.

معاون هنری وزیر ارشاد درباره حواشی پیش‌آمده درباره امیرحسین مقصودلو معروف به «تتلو» هم گفت: حکم دادستانی درباره 10 سال حبس این خواننده ارتباطی با فعالیت‌های موسیقایی او ندارد.

مرادخانی افزود: پس از اتمام حواشی پیرامونی این خواننده، معاونت هنری حاضر است در شورایی به بررسی صلاحیت هنری او بپردازد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات