تهیه‌کننده سریال «شهرزاد» آزاد شد

کد خبر: ۶۳۷۴۳۴
| |
7219 بازدید
شنیده‌ها حاکی است محمد امامی تهیه‌کننده «شهرزاد» شب گذشته به قید وثیقه آزاد شد. 

به گزارش فارس این تهیه‌کننده که به دلیل اتهام فساد مالی در صندوق ذخیره فرهنگیان در بازداشت به سر می‌برد گویا با ارائه زمین پدری‌اش و ارائه وثیقه آزاد شد. 

بر پایه این گزارش محمد امامی تهیه‌کننده مجموعه «شهرزاد» است که بخشی از درآمد‌های خود را صرف ساخت این مجموعه پر مخاطب کرده بود حال باید پاسخ‌گو باشد و هزینه‌های تولید شده مجموعه جدید را نیز بررسی و به صاحبان اصلی آن بازگرداند.

پیش از این سخنگوی فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس به طور رسمی اعلام کرد که دلیل بازداشت محمد امامی، نحوه پرداخت بدهی او به صندوق ذخیره فرهنگیان بوده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت